Ny produkt

Varianto Fina - matchande skåp

2 290:-

Bygg själv - vänster/högerhängd lucka sett framifrån

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 379 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 379 poäng som kan omvandlas till en kupong av 76:-.


Om Varianto

Kabinett

Välj grundfärg på kabinettet. Svart eller vit.

Välj färg

Ge utsidan på kabinettet din personliga färg. Du kan i princip ha olika färger på varje sida men snyggast blir givetvis om man håller sig en och samma färg. Färgade glasskivor skruvas fast från insidan på kabinettet. Glas är mycket starkare än lack. Det håller längre och repas inte lika lätt som lack. Mycket snyggt!

TV Stativ

Bygg på med ett stativ eller kabelkanal. Det vridbara stativet ger dig fantastiska möjligheter och optimal bildkvalitet. Kabelkanalen har du om du hänger upp både TV och möbel på vägen, den ger dig en snygg kabeldragning och en väg in i möbeln utan att alla kablar syns.

Golv eller vägg

Placera möbeln på golv med fötter eller häng den på väggen med väggfäste. En vägghängd möbel är alltid snyggt plus att det är lätt att komma åt och dammsuga och hålla rent under möbeln. Väggfästena går att justera individuellt i höjden när möbeln hänger på plats.

Tillbehör

Tillbehör

Grenkontakt med 5 uttag och överbelastningsskydd!

Ge din bänk en touch med LED belysning. En dimmbar ljuslist med fjärrkontroll. Se demo-video Bild på möbel med led monterat

Tillbehör köper du till separat, länk finns längst ner.

Börja kombinera!

Sätt ihop flera moduler och bygg din egen varianto. Flera bredder att välj på. Bygg på höjden eller klä in hela väggen. Du bestämmer själv. Vill du inte betala kontant finns det förmånliga avbetalningsvillkor.

Färgat glas monteras enkelt utanpå kabinettet med en skruv från insidan.

Klicka på PLAY och se en demonstrationsfilm!