Ny produkt

Geneva Model L

11 990:-

Det är dags att tänka om....

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 1199 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 1199 poäng som kan omvandlas till en kupong av 240:-.


Geneva Model L

Seriös byggkvalitet
Geneva Sound Systems är lika mycket en högkvalitativ designmöbel som ett stereosystem. Apparaternas handpolerade, pianolackerade MDF-kabinett har designats av Geneva Labs eget team i Schweiz och vid tillverkningen tar varje kabinett mer än en vecka att färdigställa.

Upplev Skillnaden
Den stora skillnaden jämfört med ett traditionellt stereosystem är flexibiliteten. Du kan utan problem röra dig runt i rummet och njuta av riktigt bra ljud, även om du inte befinner dig i den perfekta positionen.

Unik svensk teknik
Geneva Sound Systems nyansrika ljud har vi den avancerade EmbracingSound-tekniken att tacka för. Med den här tekniken kan ljud i alla nyanser, från djupaste bas till klaraste diskant, återges perfekt. EmbracingSound har tagits fram och utvecklats av ljudingenjörer i samarbete med professionella musiker och studiotekniker. Tekniken används flitigt i filmproduktion, liksom i musikindustrin.

Om Geneva

Det är dags att tänka om. Här ser du nämligen version 2.0 av stereosystem. Geneva Sound Systems är höjden av ingenjörskonst som förpackats i smart och snygg design. Enheterna på bilderna innehåller allt som traditionella stereosystem erbjuder och lite till. Här finns förstärkare, subwoofer, högtalare, CD-spelare, radio och trådlös Bluetooth.

Användarvänligheten illustreras framför allt av det faktum att du kopplar in systemet med en enda elkabel och att alla inbyggda funktioner styrs med hjälp av ett fåtal knappar. Kvaliteten avspeglar sig i både ljud och design, vilket gör att den som väljer ett Geneva Sound System får perfekt ljudåtergivning i ett smakfullt fodral.


APPLE Airplay
Med Apple AirPlay kan du trådlöst strömma hela din musiksamling från iTunes på din PC / Mac eller från din iPhone, iPod touch eller iPad till en anläggning med AirPlay-funktion. Glöm kablar, dockningsstationer och lösa fjärrkontroller - du behöver bara en AirPlay-kompatibelt system, ditt befintliga trådlösa nätverk och lite musik. AirPlay trådlös musik för alla!


Mer data
Audio
• FM Radio: Digital tuner with 6 presets
• Digital Radio: Supporting DAB & DAB+ with 6 presets (only in “FM/DAB+ Version”)
• CD Player: Discrete slot loading cd player
• Embracing Sound Technology™
• Digital Audio Processing (DSP) with proprietary Algorithms


Högtalare
• Speaker System: Four individually powered speakers (2 × 1” tweeters and 2 x 5.25” woofers)
• Frequency Range: 40 Hz to 20 kHz
• Ampli