Ny produkt

Geneva Model S

3 490:-

Superb ljudkvalitet för en trådlös högtalare!

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 349 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 349 poäng som kan omvandlas till en kupong av 70:-.


Geneva Model S

En elegant modern design med mycket bra ljudkvalitet och en gedigen konstruktion. 

I paketet hittar du en fjärrkontroll, strömsladd, FM-antenn, bordsstativ i borstad aluminium och en manual.

När den står på sitt stativ av borstad aluminium är det svårt att inte lägga märke till dess design. De två 3 tums fullrange högtalarna är dolda av ett galler och har sällskap av en tydlig led display som visar volym, mode och frekvens. Modellen finns i tre färger: Svart, Vit och Röd. Fjärrkontrollen erbjuder förutom enkel hantering av bluetooth koppling möjlighet att styra bas, mellan och diskant separat! Samma kontrollmöjlighet finns på ovansidan via touchknappar på den pianolackade ytan.

Om Geneva

Det är dags att tänka om. Här ser du nämligen version 2.0 av stereosystem. Geneva Sound Systems är höjden av ingenjörskonst som förpackats i smart och snygg design. Enheterna på bilderna innehåller allt som traditionella stereosystem erbjuder och lite till. Här finns förstärkare, subwoofer, högtalare, CD-spelare, radio och trådlös Bluetooth.

Användarvänligheten illustreras framför allt av det faktum att du kopplar in systemet med en enda elkabel och att alla inbyggda funktioner styrs med hjälp av ett fåtal knappar. Kvaliteten avspeglar sig i både ljud och design, vilket gör att den som väljer ett Geneva Sound System får perfekt ljudåtergivning i ett smakfullt fodral.


Mer data


Audio
• FM Radio: Digital tuner with 6 presets
• Digital Radio: Supporting DAB & DAB+ with 6 presets (only in “FM/DAB+ Version”)
• Embracing Sound Technology™
• Digital Audio Processing (DSP) with proprietary Algorithms


Högtalare
• Speaker System: 2 × 3” full-range drivers
• Frequency Range: 75 Hz to 20 kHz (-3dB)
• Ampli