Geneva World Radio

Ny produkt

Geneva World Radio

2 990:-

En äkta premium produkt.

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 299 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 299 poäng som kan omvandlas till en kupong av 60:-.


Här är en premiumprodukt på riktigt. Den är vackert gjord med en borstad metallfinish. Geneva Sound World Radio DAB är en spännande mix av det gamla och det nya moderna, helt enkelt en tilltalande gammaldags stil och en modern display med digital funktionalitet samtidigt.

Displayen på fronten är en pekskärm där du kan välja källa: FM, DAB, Bluetooth, AUX-ingång, eller ett larm. Det finns också en touch-punkt för tonkontroller. Vreden på vardera sidan kontroll makt och volym (vänster), och manuell eller automatisk inställning och stationsökning (höger). Det finns en metallteleskopantenn, och aux-ingång på baksidan av enheten för att ansluta en MP3-spelare eller annan enhet.

Den är enkelheten själv att använda. Ladda upp batteriet helt, och du får fem timmars användning - mer om du håller dig till FM och undviker Bluetooth. Du väljer funktion med pekskärmen på framsidan, vilket är imponerande djup svart tills du slår på enheten, då det lyser flott med röda och ett dämpat blått tema.

Enheten söker automatiskt efter stationer, eller så kan du göra det manuellt. Sökandet efter en FM-station är mycket smart, en klassisk radioratt kommer upp på skärmen och rullar längst med tills det kommer till en signal. Med DAB, får du en lista med stationer att bläddra genom. Använd den högra ratten, tryck sedan för att välja. Allt är extremt lätt och intuitivt.

Anslutning via Bluetooth är en enkel process. Välj Bluetooth-funktionen på skärmen, sök med din Bluetooth-aktiverade smarta enhet, och anslut. 

Rent ljudmässigt låter utmärkt för en enhet av denna storlek, med en fyllig ton som är opartisk i hela frekvensområdet.

Geneva Sound World Radio är en av de produkter som skriker kvalitet, vilket gör folk säger "Jag vill bara ha en". Vackert byggd och gedigen finish, utöver det är den en fröjd att använda.

Om Geneva

Det är dags att tänka om. Här ser du nämligen version 2.0 av stereosystem. Geneva Sound Systems är höjden av ingenjörskonst som förpackats i smart och snygg design. Enheterna på bilderna innehåller allt som traditionella stereosystem erbjuder och lite till. Här finns förstärkare, subwoofer, högtalare, CD-spelare, radio och trådlös Bluetooth.

Användarvänligheten illustreras framför allt av det faktum att du kopplar in systemet med en enda elkabel och att alla inbyggda funktioner styrs med hjälp av ett fåtal knappar. Kvaliteten avspeglar sig i både ljud och design, vilket gör att den som väljer ett Geneva Sound System får perfekt ljudåtergivning i ett smakfullt fodral.


Mer data


Audio
• FM Radio: Digital tuner with 6 presets
• Digital Radio: Supporting DAB & DAB+ with 6 presets (only in “FM/DAB+ Version”)
• Digital Audio Processing (DSP) with proprietary Algorithm


Högtalare
• Speaker System: 3” full-range driver
• Frequency Range: 70 Hz to 20 kHz (-3 dB)
• Ampli